hotelkamers grand café, bar wellness centre service omgeving kunst
restaurants viersterren  

Restaurants in Conferentie Hotel De Sparrenhorst - Nunspeet

De twee rookvrije restaurants in Conferentie Hotel De Sparrenhorst te Nunspeet zijn ruim en sfeervol. Beide restaurants hebben uitzicht op de bosrijke tuin van het conferentie hotel.

De kwaliteit van de keuken heeft bij ons conferentie hotel een hoge prioriteit. Want waar hard gewerkt wordt, moet goed en gezond gegeten worden.
Wij vinden het niet alleen belangrijk dat het onze gasten aan niets ontbreekt, maar ook dat iedereen een uitgebreide menu keuze heeft. Dit geldt voor het ontbijt, de lunch en zeker ook voor het driegangen diner.
Daar blijft het niet bij want ook aan ‘de lekkere trek tussendoor’ is gedacht.

Ontbijt

Het verwennen begint al bij het ontbijt. U kunt niet alleen een keuze maken uit al het lekkers van het ontbijtbuffet, ook kunt u aangeven aan de koks van het hotel hoe u uw eieren of omelet wilt hebben. Zij bereiden dit dan ‘live’ voor u in het restaurant.
Het ontbijt wordt geserveerd van 07:00 tot 09:00 uur. In het weekend kunt u ontbijten tussen 08:00 en 11:00 uur. Alleen op zondag kunt u ontbijten tussen 08.00 en 12.00 uur.

Lunch

Voor de lunch staat een uitgebreid buffet voor u klaar, met zowel koude als diverse warme gerechten. De lunch wordt geserveerd van 12:00 tot 14:00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk een reservering te maken voor een drie gangen à la carte zaken-lunch.

Diner

Zoals u in een viersterren hotel kunt verwachten kunnen al onze conferentiegasten een keuze maken uit ons uitstekende à la carte menu. Iedere gast mag zelf een driegangenmenu samenstellen. Geen vaststaande menu’s voor groepen, maar kiezen wat u zelf het lekkerst vindt. Elke maand stelt onze chef kok Gerwin van der Hoorn van De Sparrenhorst zorgvuldig een nieuwe menukaart samen voor het diner. De verschillende voor-, hoofd-, en nagerechten worden bereid met eerlijke, natuurlijke, zo veel mogelijk biologische producten uit de omgeving van Nunspeet. Bovendien worden de ingredienten waar mogelijk aangepast aan de seizoenen.
Om de smaak en kwaliteit van lunch en diner te garanderen, heeft onze chef gekozen voor het gebruik van biologisch vlees. Want wij vinden het niet alleen belangrijk om diervriendelijk te koken, maar zijn er tevens van overtuigd dat de smaak van biologisch vlees gewoon nog beter is.
Overlegt u even met de chef kok als hij rekening moet houden met specifieke wensen zoals dieetvoorschriften.
Het diner wordt geserveerd van 18:00 tot 21:30 uur.

Het à la carte driegangen menu is evenals het lunchbuffet inbegrepen in het vergaderarrangement. Wanneer u niet gekozen heeft voor een van onze uitgebreide vergaderarrangementen, dan bedragen de kosten van het lunchbuffet € 21,15 per persoon en is het driegangen à la carte diner te reserveren à € 39,00 per persoon.

Tijdens het weekend is het restaurant ook open voor niet hotel gasten

Woont of werkt u in of rondom Nunspeet en bent u nieuwsgierig naar de keuken van ons restaurant? Vanaf februari 2005 is ons restaurant in de weekends (vrijdag- en zaterdagavond) ook geopend voor gasten die niet in ons hotel verblijven. Dat betekent dat u uw zakenrelaties kunt uitnodigen voor een zakenlunch of –diner in een van onze restaurants, maar u kunt uiteraard ook aanschuiven met vrienden of familie!
Graag verwelkomen wij u binnenkort in ons à la carte restaurant...

In de weekenden raden wij u aan te reserveren.
Op zondag is ons restaurant gesloten, wij serveren een beperkte kaart in ons Grand Café.


Graag brengen wij u op de hoogte van het feit dat er in ons restaurant niet gerookt mag worden.

Sweet Meet Break

In het Grand Café staat elke dag ’s ochtends tussen 10:30 en 11:30 en ’s middags tussen 14:30 en 15:30 uur, een pauzebuffetje klaar met allerlei ouderwetse heerlijke zoetigheden.
Bij deze buffetten wordt uiteraard vers gezette koffie geserveerd en een selectie van theesoorten, waaronder onze eigen ‘Sparrenhorst’-melange.
Ook kunt u een keuze maken uit drie soorten suiker en siroop van onder ander amandel, amaretto en vanille.

Wanneer u een vergaderarrangement boekt, bent u van harte welkom om naar hartelust te snoepen om uw meeting vervolgens met hernieuwde energie te hervatten!

Indien u niet gekozen heeft voor een van de arrangementen, dan kunt u snoepen van het Sweet Meet Buffet voor € 9,40 per persoon (10:30-11:30 uur à € 5,50 en 14:30-15:30 uur à € 3,90).

Pauzesnack

Heeft u aan het eind van de middag na een dag vergaderen ook vaak hartige trek?
Geen probleem; Op verzoek serveren wij een hartige onderbreking die dagelijks door onze chef-kok wordt bereid à € 5,25 per persoon.

 
home contact nieuwsbrief informatie aanvragen werken bij de sparrenhorst sitemap RTC Pépites de France