hotelkamers restaurants grand café, bar wellness centre service omgeving
uil

Kunst en Design in Conferentie Hotel de Sparrenhorst

De Sparrenhorst staat en hangt vol kunstwerken die voor het grootste deel unica zijn. De collectie (glasobjecten, bronzen beelden en schilderijen) is zorgvuldig en speciaal voor de Sparrenhorst samengesteld. Een aantal stukken is zelfs exclusief voor de Sparrenhorst gemaakt. Voor de inrichting van de Sparrenhorst is geen gebruik gemaakt van standaardtoepassingen en -materialen. Steeds is gekozen voor design en kwaliteit in meubilair, vormgeving en materialen, zonder daarbij overigens afbreuk te doen aan de functionaliteit.
Wij zijn ervan overtuigd dat de sfeer en vormgeving van de omgeving waarin gewerkt wordt grote invloed heeft op creativiteit. Wij hebben er dan ook naar gestreefd een inspirerende werkomgeving te creëren voor onze gasten.

De Uil, het symbool van ons resort

De uil treft u niet voor niets aan in onze huisstijl. Deze bijzondere vogel, die te vinden is in de bossen rondom ons conferentie hotel, staat symbool voor wijsheid. De uil kan immers zien in het donker: Hij haalt zijn kennis van binnenuit. En dat is preciés waartoe De Sparrenhorst haar gasten wil inspireren!

 
home contact nieuwsbrief informatie aanvragen werken bij de sparrenhorst sitemap RTC Pépites de France