hotelkamers restaurants grand café, bar wellness centre service kunst
de veluwe  

De Veluwe
De omgeving van De Sparrenhorst conference resort

Wie is niet op de hoogte van de rust en schoonheid van een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, De Veluwe. Nunspeet ligt temidden van al deze natuurpracht, bestaande uit dichte bossen, heerlijk geurende heide en het Hulshorsterzand, een unieke zandverstuiving die al sinds 1928 beschermd wordt door Natuurmonumenten.

De sfeervolle tuin van De Sparrenhorst grenst direct aan het prachtige Belvédère Bos. Daar kunt u al van genieten als u neerstrijkt op een van de terrassen van ons resort, maar u kunt via de tuin ook het bos inlopen voor een wandeling of de fiets pakken voor een verfrissende tocht.

Is dit nog niet sportief genoeg voor u, dan kunt u kiezen voor een van de vele andere beschikbare outdooractiviteiten. Vlakbij De Sparrenhorst vindt u onder andere een 27 holes golfbaan, tennisbanen en maneges. In samenwerking met een buitensportorganisatie kunnen wij voor u een aan uw wensen aangepast outdooractiviteitenprogramma samenstellen.
Daarnaast zijn er vele bezienswaardigheden in de regio, zoals musea, galeries en kijktuinen.

Om u een idee te geven van de verschillende sportieve, culturele en ontspannende mogelijkheden die de omgeving van De Sparrenhorst biedt, hebben we een aantal beschikbare activiteiten in de regio voor u op een rijtje gezet.

 

 
home contact nieuwsbrief informatie aanvragen werken bij de sparrenhorst sitemap RTC Pépites de France