accommodatie theater résidence apparatuur service zakenlunch/-diner activiteiten
conferenties  

Conferenties, Seminars of Trainingen organiseert u bij Conferentie Hotel de Sparrenhorst te Nunspeet.

Trainingslocatie van het jaar 2007 !

Ons conferentie hotel is een viersterren top locatie in Nunspeet op de veluwe. De Sparrenhorst heeft door de weeks een exclusieve focus op conferentie gasten en is de locatie in Gelderland voor al uw conferenties, seminars, meetings, trainingen, opleidingen en zakelijke bijeenkomsten.

Bekijk onze flash presentatie  (13 MB) of digitale folder voor een snelle indruk van de sfeer en mogelijkheden van ons conferentie hotel.

Conferentie Hotel De Sparrenhorst, is uitgeroepen tot trainingslocatie van het jaar 2007 en uitgegroeid tot een 'place-to-be', een creatieve broedplaats voor nieuwe ideeën, een ‘hotspot’ en conferentiecentrum voor de uitwisseling van kennis. Ons conferentie hotel biedt uitgebreide en onconventionele mogelijkheden op het gebied van conferenties , seminars, meetings, trainingen, opleidingen en zakelijke bijeenkomsten, met één alles overkoepelend keurmerk: viersterrenverzorging.

De Sparrenhorst is aangesloten bij Meetings and More. De conferentie accommodaties van Meetings and More bieden een absolute meerwaarde voor uw meetings, seminars, conferenties of trainingen. Waarom? Lees verder op www.meetingsandmore.nl

Meetings and More - conferentie accommodaties

Goed opgeleid en servicegericht personeel maken uw conferenties of andere zakelijke bijeenkomsten in conferentie hotel De Sparrenhorst aangenaam en comfortabel. Al onze medewerkers staan tot uw beschikking en lossen eventuele problemen graag voor u op zonder dat u het terug vindt op uw rekening. Bij conferentie hotel de Sparrenhorst is service inbegrepen.

Exclusieve focus op conferentie gasten

Wat De Sparrenhorst conferentie hotel uniek maakt is de exclusieve focus op conferentie gasten (van maandag t/m vrijdag) in combinatie met een viersterren hotel service.
In ons conferentie hotel verblijven door de week geen toeristen, passanten of bruiloftsgasten die u zouden kunnen storen in uw werkzaamheden, conferenties, seminars of opleidingen.
Wanneer uw bedrijf of organisatie bij ons conferentie hotel reserveert, is onze service exclusief op u gericht.

Particuliere feesten, evenementen en thema-arrangementen organiseren wij ook graag, maar uitsluitend in het weekend of tijdens schoolvakanties; door de week is ons conferentie hotel exclusief gereserveerd voor conferenties en onze zakelijke gasten. Tussen de bijeenkomsten, conferenties en 's avonds kunt u dus ongestoord gebruik maken van de restaurants en de ontspanning die conferentie hotel De Sparrenhorst biedt.
Bedrijfsfeesten, en –evenementen kunnen uiteraard wel zowel in het weekend als door de week worden georganiseerd.

Conferentie Hotel de Sparrenhorst, heeft de volgende faciliteiten voor uw conferenties beschikbaar:

- Conferentie zalen en discussieruimten
De Sparrenhorst beschikt over 18 verschillende conferentie zalen.

- Belvédère Résidence
Voor een verblijf met besloten karakter.

- Theater
Aan uw bedrijfspresentaties, lezingen, conferenties of voorstellingen geeft dit theater annex auditorium extra glans en uitstraling.

- Apparatuur & Extra faciliteiten
Voor een optimaal verloop van uw conferenties en meetings.

- Conferentie Service
Lees meer over de diverse services die conferentie hotel de sparrenhorst  tijdens uw conferenties kan verlenen. 

- Zakenlunches en -diners
Lees meer over lunches en diners die uw tijdens uw conferenties kunt nuttigen.

- Social en outdoor activiteiten
Lees meer over de diverse social en outdoor activiteiten die we tijdens uw conferenties kunnen verzorgen

Wij informeren u graag persoonlijk over de mogelijkheden van conferenties, seminars, meetings, trainingen, opleidingen en zakelijke bijeenkomsten in conferentie hotel de sparrenhorst. 

Telefoon: 0341-255911
E-mail:

seminars
home contact nieuwsbrief informatie aanvragen werken bij de sparrenhorst sitemap RTC Pépites de France