accommodatie theater résidence apparatuur service zakenlunch/-diner
 

Social– en outdooractiviteiten

Conferentie Hotel de Sparrenhorst te Nunspeet biedt diverse mogelijkheden van (outdoor) programma’s en workshops ter onderbreking van uw zakelijke bijeenkomsten of conferenties.

'Outdoor' Activiteiten

Conferentie hotel De Sparrenhorst heeft uitstekende contacten met SOS Sports & Events, een organisatie die onder andere outdoor programma's heeft ontwikkeld met teambuilding of fun als doel.
In de bossen van Nunspeet rondom Conferentie Hotel De Sparrenhorst kunnen zij in overleg met u verschillende programma’s samenstellen.
Voor meer info zie ook
www.bedrijfsfeest.nl

Ook met outdoor evenementen organisatie TIWA Teambuilding & Adventure te Nunspeet hebben wij goede ervaringen.
Voor meer info zie ook
www.tiwa.nl

Uiteraard kunnen wij u in contact brengen met een van bovenstaande outdoor & evenementen organisaties.

'Social' Activiteiten

Theaterworkshop met regiseur Michaël van Buuren

Teambuilding, het verleggen van grenzen, omgaan met stress-situaties, spreken in het openbaar... dit zijn slechts een paar voorbeelden van onderwerpen en kwesties die belicht en wellicht 'aangepakt' kunnen worden in de theaterworkshop die u via conferentie hotel De Sparrenhorst kunt reserveren.
Wanneer u een vergaderarrangement boekt bij De Sparrenhorst is het zeer eenvoudig een dergelijke workshop in te passen in uw programma. In de theaterzaal van ons hotel zullen uw medewerkers aan de slag gaan met acteur, presentator, speldocent en regisseur Michaël van Buuren.
Er zullen verschillende workshops aangeboden worden, bestaande uit een of meerdere dagdelen. Uiteraard zal het ook mogelijk zijn in overleg met De Sparrenhorst en Michaël van Buuren een theaterworkshop 'op maat' samen te stellen.

 

Kookstudio Delicio: Team building activiteiten

In de Toscaanse kookstudio van Delicio (10 loopafstand van de Sparrenhorst) draait het maar om één ding: Genieten. Onder begeleiding van een enthousiast en vakkundig team kookt u samen de heerlijkste gerechten. Aansluitend gaat u gezamenlijk aan tafel om te genieten van elkaars kookkunsten. Door de informele maar verzorgde ambiance waant u zich aan tafel bij een Italiaanse familie op een zonnig ‘piazza’ in Florence. Daarbij is koken een team activiteit bij uitstek. Creafief communiceren, samenwerking, ‘fun & friendship’ leiden tot de meest smakelijke combinaties. Zoals wij zeggen: l’Arte di mangiare bene ! De Toscaanse kookstudio van Delicio kan zowel overdag als ’s avonds exclusief worden gereserveerd voor gezelschappen van 10 tot 50 personen. De lokatie bestaat uit een ruim opgezette woonkeuken, een sfeervol restaurant gedeelte en, bij mooi weer, In de stijl van koken herkent u het seizoen, veel eerlijke lokale producten en recepturen die niet alleen in de kookstudio een succes zijn, maar ook bij u thuis. De recepten worden in een handzaam boekje gebundeld dat u na afloop mag houden. Vooraf maakt u een keuze uit één van de diverse menuthema’s die u kunt vinden op de website. Koken met wild, de Toscaanse keuken, Tapas, Visgeheimen: zomaar een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Tijdens het koken gebruikt u een schort van Delicio (ook met uw eigen opdruk verkrijgbaar).

De aanvangstijd en duur van het programma wordt in overleg vastgesteld

Een voorbeeld:

18.00 uur      Ontvangst in de kookstudio met een aperitief en mediterraan bittergarnituur.

18.45 uur      Aanvang kookworkshop. Na een kennismaking met de kookdocent, duikt u de keuken in voor de bereiding van het menu naar keuze. Doorgaans maakt u gezamenlijk een 3 of 4 gangen menu.

20.45 uur      A tavola ! Samen genieten van de zojuist bereide gerechten. Tussen de gangen door komt u ook nog in de keuken waar u wordt betrokken bij het garneren en serveren van de gerechten.

22.30 uur      Na de maaltijd is er uiteraard gelegenheid voor een geurige espresso of heerlijke cappuccino, desgewenst met een mooie grappa of likeur.

23.00 uur      Geschat einde van de avond. Of blijft u nog even naborrelen ?

 Zoals gezegd, het betreft een voorbeeld programma. U kunt ook een brunch/lunch programma samenstellen, afternoon tea of late night snack. De minimale tijdsduur is ongeveer 2½ uur terwijl desgewenst het programma ook nog kan worden uitgebreid met een teambuildings module of inspirerende (wijn)proeverij.     

De kosten. Een basic arrangement kost € 55,- p.p. Dit omvat exclusief gebruik van de ruimte, begeleiding, het menu, receptenboekje en een mediterraan bittergarnituur. In dit arrangement zijn nog geen consumpties inbegrepen. (zie ook www.delicio.nl)   

Hotel Sparrenhorst arrangement. Profiteer van de samenwerking tussen Sparrenhorst en Delicio met dit speciale programma. De inhoud is het basic-arrangement met als extra’s:

- Mousserende welkomstdrank

- Upgrading van een 3- naar 4-gangen menu.

- Amuse bij de menu uitleg.
- Koffie servies na de maaltijd, inclusief bonbons & cantucini.
- Culinaire attentie bij vertrek.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 69,50 p.p.excl. consumpties
(normaal € 77,50 per persoon)

Partnerprogramma's

Wij helpen u graag met het verzorgen van partnerprogramma's.

 
home contact nieuwsbrief informatie aanvragen werken bij de sparrenhorst sitemap RTC Pépites de France