restaurants grand café, bar wellness centre service omgeving kunst
hotel kamers

Hotel Kamers

De Sparrenhorst conference resort beschikt over 117 modern uitgeruste viersterren hotel kamers, waaronder zeven deluxe en drie rolstoeltoegankelijke kamers, geschikt voor minder validen. Tevens beschikken de deluxe kamers over een Nespresso koffieapparaat (gratis gebruik) en een minibar (tegen betaling).
Al onze hotel kamers grenzen direct aan het Belvédère Bos of de natuurlijk aangelegde tuin van ons hotel. Dat betekent heerlijk rustig wakker worden met het geluid van vogels op de achtergrond!

De kamers hebben allemaal een eigen balkon of terras, een luxe badkamer met douche en/of ligbad en toilet, toiletartikelen van Carven, heerlijke dekbedden, kabeltelevisie, radio en een werkplek met telefoon en ISDN-aansluiting. Aan de inrichting van de kamers is veel aandacht besteed en ook een kunstwerk ontbreekt niet.

De hotel kamers voor onze zakelijke gasten zijn op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 13:00 uur. Op de vertrekdag verzoeken wij u de kamer voor 09:00 uur te verlaten. Voor onze weekendgasten zijn de kamers beschikbaar vanaf 15.00 uur, op de vertrekdag verzoeken wij deze gasten uit te checken voor 11.00 uur. Uw bagage kunt u in de garderobe achterlaten tot het tijdstip van uw vertrek.

Roomservice is beschikbaar van 07:30 tot 22:30 uur.

Individuele hotelkamer prijzen

  Logies tweepersoonskamer,
enkel gebruik.
Vanaf € 130,00
  Logies tweepersoonskamer. Vanaf € 175,00

Individuele hotelkamer prijzen van vrijdag t/m zondag

  Logies tweepersoonskamer,
enkel gebruik.
Vanaf € 105,00
  Logies tweepersoonskamer. Vanaf € 142,55

Opmerking: Deze prijzen zijn inclusief royaal ontbijtbuffet en gebruik van het zwembad, de sauna en het fitnesscenter en exclusief gemeentelijke heffingen à € 1,75 per persoon per nacht.

 

 
home contact nieuwsbrief informatie aanvragen werken bij de sparrenhorst sitemap RTC Pépites de France