weekend cadeau
 

Dauwtrap Weekend  Arrangement  in Hotel De Sparrenhosrt

Voor de éen betekent Hemelvaartsdag een vrije dag en ‘dus’ lekker uitslapen.
En dat kan bij ons in De Sparrenhorst, want u zult ’s ochtends vroeg niets anders horen dan het geluid van de vogels in het Belvedère Bos, het prachtige bos waarop u vanuit onze hotelkamers uitkijkt.
Voor anderen betekent Hemelvaartsdag een vrije dag en ‘dus’ juist heel erg vroeg opstaan om te gaan dauwtrappen!
En dat kan ook bij De Sparrenhorst, want wij bieden dit jaar een heel bijzonder Dauwtrap Arrangement aan!
Dus, wil de een graag uitslapen, maar wil de ander zijn of haar jaarlijkse dauwtrap-ochtend-wandeling niet overslaan?
Dan is het een goed idee het dauwtrap arrangement van De Sparrenhorst te reserveren, want wij bieden voor ieder wat wils!

Woensdag 4 mei, vanaf eind van de middag, bent u van harte welkom in De Sparrenhorst.
U kunt dan genieten een heerlijk kopje koffie of thee in ons Grand Café, een borrel in onze gezellige Marylin’s Bar, ontspanning in ons bijzondere wellness center of inspanning in onze fitness ruimte. Maar u kunt er natuurlijk ook nog even op uit trekken, te voet, te paard of op de fiets!
’s Avonds staat u een uitstekend driegangen diner te wachten in ons restaurant.
De volgende morgen is het Hemelvaartsdag en start er voor de echte dauwtrappers onder u  om 5:00 uur een ‘dauwtrap-wild-tocht’. Onder leiding van een ervaren natuurgids gaat u op zoek naar wild. De kans is groot dat u oog in oog komt te staan met wilde zwijnen en/of edelherten. Een bijzondere ervaring!
Bij terugkomst in De Sparrenhorst zullen de achterblijvers inmiddels uitgeslapen zijn, zodat iedereen kan aanschuiven voor een uitgebreid Hemelvaart-brunchbuffet.
De rest van de dag kunt u uiteraard gratis gebruik maken van alle hotelfaciliteiten, maar in de omgeving van De Sparrenhorst is ook van alles te zien en te doen.  Neem even een kijkje op onze pagina ‘Hotel Informatie – Omgeving Nunspeet’, dan ziet u wat voor sportieve, culturele en ontspannende activiteiten er te ondernemen zijn in rond Nunspeet.

Omdat Hemelvaartsdag dit jaar valt op 5 mei, is het wellicht een idee om een bezoek te brengen aan het Verscholendorp.
Het Verscholendorp is gelegen in de bossen rondom Vierhouten. Op deze plek hebben van februari 1943 tot eind oktober 1944 zo'n 80 tot 120 mensen ondergedoken gezeten. Het kamp kent meerdere namen, zoals,: "Pasop Kamp", "Het Geheimedorp" maar de meest gebruikte naam is "het Verscholendorp". Verdeeld over een aantal bosvakken leefden er dus ca.100 mensen in angst voor de Duitse bezetter. Helaas werd het kamp op 29 oktober 1944 ontdekt door de Duitsers en moest het in allerijl ontruimd worden. Van de bijna 100 mensen in de bossen zijn er 8 gepakt, de rest van de mensen kon ontkomen en kon zich veelal voordoen als Arnhemse evacué. Momenteel zijn er een 3 tal hutten nagebouwd en er is gelegenheid om deze te bezoeken

Dit Dauwtrap Arrangement kost 89,50 Euro per persoon op basis van een tweepersoonskamer en is geldig van woensdag 4 mei tot donderdag 5 mei.
Wilt u uw verblijf verlengen met 1, 2, 3 of 4 nachten, dan is dit uiteraard mogelijk. De kosten per extra nacht bedragen 39,50 Euro per persoon, inclusief ontbijt.

Telefoon: 0341-255911
E-mail:

 

 
home e-mail informatie aanvragen contact werken bij de sparrenhorst sitemap RTC Pépites de France